Αξιολογήσεις Πελατών

Γιώργος - 68Ετών
Επέμβαση:
Ραγάδα δακτυλίου
Είχα αφόρητους πόνους για 45 ημέρες μετά την αφόδευση και για διάρκεια τουλάχιστον 2 ωρών!

Οι πόνοι υποχωρούσαν μόνο με παυσίπονο. Περίπου 24 ώρες μετά την επέμβαση είδα θεαματική βελτίωση και 3 ημέρες αργότερα ο πόνος κόπηκε μαχαίρι. Σας είμαι πολύ ευγνώμων.

Γιάννης - 65 Ετών
Επέμβαση:
Sleeve
Eίμαι 1.60 και ήμουν 164 κιλά. Μετά την επέμβαση και μέσα σε 2 μήνες έχασα 25κιλά.

Τώρα δεν πεινάω ούτε έχω διάθεση για επιπλέον φαγητό. Βλέπω βελτίωση ακόμη και στο ζάχαρο μου. Η επέμβαση πήγε περίφημα. Θέλω να χαρώ το υπόλοιπο της ζωής μου με τη γυναίκα μου, τα παιδιά και τα εγγόνια. Σας ευχαριστώ.

Αλίκη - 28 Ετών
Επέμβαση:
Sleeve Γαστρεκτομή
Πριν από 4 χρόνια η 28χρονη Αλίκη ζύγιζε 249 κιλά. Έπειτα από γαστρική χειρουργική επέμβαση , είναι τώρα 138 – Ότι καλύτερο για την Αλίκη όπου ο στόχος ήταν τα 155 κιλά.

Υπέρβαρη από την παιδική ηλικία,  η Αλίκη είχε δοκιμάσει τα πάντα – Ομάδα παρακολούθησης για το βάρος της, εξαντλητικές δίαιτες, κ.ά.. Η απόφαση να υποστεί χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους ήταν δύσκολη, αλλά από τη στιγμή που το σκέφτηκε, η συνέχεια ήταν εύκολη.

Σωτηρία - 32 Ετών
Επέμβαση:
Sleeve Γαστρεκτομή
Έχουν περάσει 18 μήνες από τότε η Σωτηρία είχε γαστρική χειρουργική επέμβαση. To βάρος της μειώθηκε από 210 σε 140. Η απώλεια των 70 κιλών έχει ενισχύσει την υγεία της με πολλούς τρόπους.

“Λόγω της χειρουργικής επέμβασης απώλειας βάρους, είναι πολύ ευκολότερο να σταματήσω να τρώω παραπάνω, διότι οταν τρώω την απαραίτητη ποσότητα νιώθω γεμάτη”, λέει. «Χρειαζόμουν αυτό τον φυσικό έλεγχο που έχει πλέον ο οργανισμός μου, επειδή δεν μου αρέσει να στερώ από τον εαυτό μου, ενώ θέλει κάτι. Τώρα απλά δε χρειάζομαι περισσότερο, δεν το αναζητά ο οργανισμός μου."

Η Δήμητρα - 28 Ετών
Επέμβαση:
Γαστρικός δακτύλιος
Η Δήμητρα ήταν 188 κιλά πριν αποφασίσει να κάνει τη γαστρική επέμβαση. Στην αρχή είχε ακούσει και καλά και άσχημα για το συγκεκριμένο χειρουργείο.

Στις πολλές ανησυχίες της περιλαμβάνονταν: η απώλεια των μαλλιών, ο υποσιτισμός, η αδιαθεσία και η περίσσεια του δέρματος μετά την απώλεια βάρους.

Παρακολούθησε συνέδριο βαριατρικής χειρουργικής όπου απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τις διαδικασίες, τους κινδύνους και ποια θα είναι η ζωή μετά την επέμβαση.

Σελίδες